De indfødte

Benny (årgang 1964) bor sammen med Kirsten (årgang 1970). Sammen har de børnene Svend (2009) og Agnethe (2007). Benny er født og opvokset i Vroue.

benny

Af Kirsten Silkjær Olesen

Vi er så nogle af dem der har boet i Vroue i rigtig mange år; for den mandlige halvparts vedkommende faktisk hele sit liv. Benny er født og opvokset på Vittrupvej 3, købte så stedet af sine forældre og nogle år senere kom jeg så til og derefter kom også to små børn, Agnethe og Svend, til.

Benny arbejder i dag som graver ved Vroue Kirke og jeg arbejder som salgskoordinator hos Fumac i Vinderup. Vi føler, at vi bor rigtig centralt m.h.t. jobmuligheder med byer som Skive, Viborg, Holstebro, Karup, Kjellerup, Silkeborg og Struer inden for en meget rimelig afstand.

Vi har gode børnehaver i såvel Kjeldbjerg som Vridsted og en god og velfungerende skole, Vestfjendsskolen, i  Vridsted. Der er mulighed for dagligvare indkøb i både Dagli’ Brugsen Sjørup og i Min Købmand i Vridsted. Alle disse ting er inden for cykelafstand, og der er busforbindelser til Skive, Herning, Holstebro og Viborg.

Vi bor det helt rigtige sted. Udover ovennævnte begrundelser fordele, så bor vi i den skønneste natur, man kan tænke sig, og vi bor i en rigtig hyggelig by med et godt sammenhold, hvor man er god til at tage sig af hinanden. Der er en god foreningskultur med Beboerforeningen og Famile og Samfund, som er en forening fortrinsvis for kvinder. Disse foreninger samt menighedsrådet ved Vroue Kirke står for en række spændende arrangementer i årets løb, såsom byfest, fastelavnsfest, juletræstænding, foredrag, kirkekoncerter, sangaftener og en masse andet.