Nyt fra legepladsudvalget

Så er legepladsudvalget kommet godt i gang. Vi har tidligere haft en legepladsinspektør til at klæde os godt på til opgaven. I dag har vi brainstormet og arbejdsfordelt, så vi er klar til at gå i kødet på opgaven. Vi har en målsætning om, at alt på legepladsen vil blive udskiftet – og at det nye både vil have elementer af naturlegeplads og af “færdiglavet” legepladsinventar. Derudover vil vi have et madpakkehus, således at legepladsen kan bruges til en bredere pallette af aktiviteter.

I kan forvente at høre mere fra os i slutningen af november, hvor vi bl.a. vil fortælle om, hvad vi regner med at udskifte på legepladsen snarest. Det ny på legepladsen vil blive financieret af både fondsmidler og private sponsorater. Overvej derfor gerne allerede nu, om I kunne være interesserede i at donere til formålet. I vil høre nærmere herom i næste ombæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *