Grundslovdag med Peter Gæmelke, Tante Andante og Vestfjends Børnekor

Vestfjends Pastorat har etableret en rigtig god tradition med havefest på Grundslovsdag med musik, tale, pølser på grill m.v. i Præstegårdshaven. Arrangementet var igen i år for alle aldre. Havefesten begyndte med skøn børnesang fra Vestfjends Børnekor under ledelse af Klaus Telling.

Vestfjends Børnekor underholder.

Vestfjends Børnekor underholder.

Vejrguderne var med os, da solen skinnede fra en skyfri himmel. Årets taler var tidligere præsident i Landbrugsrådet, Peter Gæmelke. I sin tale kom han ind på vigtigheden af Grundloven, herunder at man skal huske på, at stemmeretten blot er en blandt mange rettigheder, som Grundloven sikrer, foruden ytringsfrihed, forsamlingsfrihed og foreningsfrihed. Peter Gæmelke kom også med en kærlig opsang til nutidens politikere for at blande sig i for mange detaljer i folks hverdag.

Peter Gæmelke holdt årets Grundlovstale.

Peter Gæmelke holdt årets Grundlovstale.

Mellem indslagene var der traditionen tro hygge med pølser, øl og sodavand samt kaffe og kage i Præstegårdshaven.

Skønt vejr til Grundlovsfesten.

Skønt vejr til Grundlovsfesten.

Som noget nyt havde menighedsrådene sørget for underholdning til de mindste. Børneorkestret “Tante Adante” sørgede for sang, musik, historier og bevægelse for de mindste.

grundlovsdag_2015_tante_andante

Børneorkestret, Tante Adante, underholdt de mindste.

Det var 5. år i træk, at der var Grundlovsfest i Vroue Præstegårdshave, så nu er det vist i orden at sige, at en god tradition er født.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *