2. Påskedag var der æggejagt i Præstegårdshaven. 100 små plastik-æg skulle findes. Nogle var nitter. Nogle indeholdt en karamel og en enkelt indeholdt hovedpræmien. Den med hovedpræmien blev dog aldrig fundet, så inde i konfirmandstuen blev der trukket lod blandt alle børn.
Kagekonkurrence
Den længe efterspurgte kagekonkurrence var tilbage. Årets vinder blev Lene Jacobsen med en yderst velsmagende australsk-karamel-kiksekage. Læs opskriften herunder (klik “læs resten”).
Australsk-karamel-kiksekage
Bagetid: ca. 40-60 minutter
Bund:
- 125 gram mel
- 1 tsk. bagepulver
- 80 gram kokosmel
- 125 gram smeltet smør
- 180 g brun farin
Tænd ovnen på 180 grader.
Alle ingredienser mixes godt sammen, og presses ned i en bradepande (18×27 cm) beklædt med bagepapir. Bages i 10 minutter ved 180 grader.
Fyld:
- 400 gram dåse sweetened condensed milk
- 1 spsk. smør
- 2 spsk. lys sirup
Bland alle ingredienser til fyldet i en lille gryde og kog op ved konstant omrøring. Koges i ca. 5 minutter stadig ved konstant omrøring til fyldet får karamelkonsistens.
Fordel fyldet på den forbagte bund, og sæt kagen tilbage i ovnen og bag den i ca. 10 minutter ved 180 grader.
Overtræk:
- 200 gram mørk chokolade
- 20 gram smør
Ingredienserne smeltes og fordeles på EN HEL AFKØLET kage. Kagen sættes et køligt sted indtil brug.