Æggejagt i Præstegårdshaven

Mandag den 6. april (2. Påskedag) havde Vroue Beboerforening inviteret til æggejagt i Præstegårdshaven. 111 plastikæg var gemt i haven. I dem alle sammen lå en karamel og i 3 af dem lå en gevinst-seddel. Først blev de yngste børn sendt af sted, så de fik et lille forspring, førend de lidt ældre børn blev sendt af sted.

2015_aeggejagt_afgang

Børnene under 10 år bliver sendt af sted på æggejagt.

Der blev også fundet 111 æg, men det viste sig dog, at det ene æg var fra æggejagten i 2013. Så nu ligger der et bonusæg klar til 2016. De 3 gevinst-sedler blev dog fundet, og Svend, Agnethe og Robert kunne gå fra Præstegården med en god chokoladeæg-samling.

Vejret var helt perfekt til æggejagt, og de voksne nød solen, mens børnene løb rundt i haven. Efter æggejagten var der kaffe og hjemmebagt kage i konfirmandstuen.

Kaffe og hjemmebagt kage i konfirmandstuen.

Kaffe og hjemmebagt kage i konfirmandstuen.

Se lidt flere billeder her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *