Brev til Viborg Kommune vedr. salg af Vroue Skole

Vroue 17/03 2015

Vroue Beboerforening
Formand Britt Brøchner-Nielsen
Amstrupvej 12a
7800 Skive

Viborg kommune
Borgmester og komunalbestyrelsen

Vedr. Vroue Skole

Vroue Beboerforenings Bestyrelse henvender sig på vegne af Vroue og omegns beboere.

Vi i Vroue by og omegn vil gerne, at der er liv i vort lokalområde. Men det er svært at bevare i disse tider. Derfor vil vi gerne, at kommunen vil give en hjælpende hånd. Den skulle gives i form af at sælge Vroue Skole.

Vi der færdes i lokal området kommer jævnligt forbi Vroue Skole. Hver gang ærgre vi os over, at skolen står tom og langsomt forfalder.

Der har været en del rygter i omløb, ikke alle har selvsagt været rigtige. Men hver gang har snakken gået; bare der snart sker noget, så vi kan få liv de tomme bygninger. Hver gang er vi blevet skuffede, for der skete ikke noget.

Sidste gang rygtet gik var det Martin Markholm fra Sjørup der gav et bud. Det ved vi er rigtigt, da vi har fået det bekræftet. Martin Markholm ville bruge skolen til beboelse og firmaet  ”Markholm Suport”.

Buddet var ikke højt. Men det er  alligevel med stor ærgrelse og undren,  vi konstatere,  at kommunen takkede nej og ikke ville sælge.

Kommunen kunne slippe for yderligere omkostninger til at vedligeholde området og varme bygningerne op om vinteren, eller skulle man vælge at rive den ned, bliver det  jo også en ikke uanselig omkostning.

Så en opfordring her far skal være SÆLG VROUE SKOLE. Kommunen slipper for yderligere omkostninger, og vi lokalt bliver glade for det liv det vil give til området.

På vegne af Vroue Beboerforening

Venlig hilsen
Britt Brøchner-Nielsen
Amstrupvej 12a
7800 Skive

En tanke om “Brev til Viborg Kommune vedr. salg af Vroue Skole

  1. Hej
    Jeg kan se at Vroge skole blev solgt for kun 300.000 kr.
    I 2011 sende vi et tilbud på 1.500.000 og som efter ejendomsmægleren Nybolig Erhverv sagde at vi kunne få den for den pris. Vi skaffede penge og var klar til at skrive under. Men pluslig siger Nybolig Erhverv at Viborg vil have 1.800,000 for bygningen.
    jeg skriver dette fordi jeg synes der er spildt på vores skatte kroner i Viborg kommune at ejendommen blev solgt for 300.000.
    planen den gang at der skulle bo to familier med firma begge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *