Om Vroue

Om hjemmesiden

Vroue er en lille, hyggelig og aktiv landsby med ca. 100 indbyggere beliggende i det midt-vestjyske hørende til Viborg kommune. Vi ligger på landet men alligevel “i midten af alting”; ikke langt fra Skive (20 minutter), Karup (20 minutter), Viborg (25 minutter), Holstebro (30 minutter), Struer (30 minutter), Herning (40 minutter) og Silkeborg (45 minutter).

Vestfjendsskolen med 0.-9. klasse ligger kun 2 km fra Vroue i nabolandsbyen Vridsted. Skolen har opbygget et godt ry, eleverne trives og det faglige niveau er i orden, hvilket bl.a. ses ved at karaktergennemsnittet er blandt de højeste i Viborg Kommune. I Vridsted er der ligeledes sportsfaciliteter og en Min Købmand. Der er desuden to børnehaver beliggende tæt ved, den ene i Vridsted og den anden i Kjeldbjerg 4 km herfra. I Vroue by er der kirke, præstegård og konfirmandstue. Vi har også en legeplads, der bliver flittigt benyttet af områdets børn. I nabolandsbyen mod øst, Sjørup, ligger der desuden en Daglig Brugs.

Når man bor i Vroue, er der rig mulighed for at deltage i det sociale liv, og der er løbende aktiviteter for alle i byen. Både beboerforening, Familie og Samfund samt menighedsrådet tilbyder flere sociale og kulturelle arrangementer i løbet af året. Ligeledes har vi et godt og tæt forhold til de omkringliggende landsbyer.

Vi synes selv, vi bor i en dejlig by. Her er plads og luft samt skøn natur omkring os – både skov og hede og Limfjorden tæt ved. Vi har mulighed for hurtigt at kunne nå mange større byer og benytte os af deres tilbud, hvad enten det gælder arbejde eller fritid.

Om hjemmesiden

Bag denne hjemmeside står Vroues 3 foreninger

  • Vroue Beboerforening
  • Familie og Samfund
  • Vroue Menighedsråd
Webmaster er Camilla Bøss Kirkegaard og Morten Sørensen, V. Børstingvej 20. Byen har en mailingsliste, som man kan benytte til lokal information. Du kan tilmelde eller afmelde dig listen ved at sende en mail til webmaster@vroue.dk.