Byfest 2020

14. og 15. august blev den traditionsrige byfest afholdt hos Marianne og Niels, Vrouevej. Det startede fredag aften med dart, keglebilliard og skomager samt åben bar. Kl. 24 ringede bartenderen for sidste omgang og folk trissede hjem efter en hyggelig aften.

Kl. 20 var der kamp om 3. pladsen i årets petanque-turneringen, og denne dyst mellem Bente og Svend Erik mod Anette og Karsten blev vundet af sidstnævnte.

Kampen om 3.- pladsen i årets petanque-turnering.

Mogens Møller Nielsen prøver at ramme skiven.

God stemning i fredagsbaren.

Morgenmad

Lørdag formiddag var der traditionen tro morgenmad med Britts boller, honning fra Mogens og ikke mindst marmelade fra Svends Gårdbutik.

Lækker morgenmad.

Byen samlet til morgenmad.

Efter morgenmaden var der konkurrencer inkl. Morten Skildpadde og støvlekast. Bestyrelsen i beboerforeningen havde igen i år sørget for flotte sponsorpræmier.

Årets Morten Skildpaddekonkurence. Ejeren af det sidste flag, der står tilbage, har vundet.

Støvlekast.

Der blev ligeledes spillet finale i petanque-konkurrencen. Den stod mellem Conny og Bent mod Hanne og Brian med sidstenævnte som vindere. Se i øvrigt Holgers video fra turneringen.