Sankthans 2021

Onsdag den 23. juni afholdt Vroue Beboerforening den traditionelle sankthansaften hos Britt og Poul Erik på Amstrupvej. Grillen var varm kl. 18, hvorefter folk dukkede op med deres medbragte mad. Med omkring 60 deltagere var der igen i år god tilslutning til arrangementet, og deltagerne var heldige med vejret.

Den medbragte mad nydes i Britt og Poul Eriks have.

To store grill sørgede for, at 60 personer kunne grille på en gang.

Heksen blev futtet af med lidt flydende starthjælp, vilde hyl og skønsang. Mogens Møller Nielsen stod for årets båltale, hvor han blandt andet kom ind på midsommer-traditioner i Norge, Sverige og Danmark, Covid19 samt et ønske om mere vild natur i Danmark.

Heksen blev futtet af med lidt flydende starthjælp, vilde hyl og skønsang.

Mogens Møller Nielsen holder båltale.

Se flere billeder fra aftenen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *