Hvad vil vi i Vroue

På generalforsamling i Vroue Beboerforening 6. oktober 2022 var flere interesserede i at læse materialet fra projektet: “Hvad vil vi i Vroue”.

I 2022 besluttede bestyrelsen at afholde en workshop for at blive klogere på hvilken type arrangementer, beboerne i Vroue var interesserede i at få flere af. Et spørgsmål der var behov for at besvare, for at Beboerforeningen fremadrettet var klædt bedst muligt på til at udvælge og tilpasse arrangementer, som ville lokke flest muligt til at møde op, og ligeledes sørge for at flest muligt havde en god oplevelse ved det enkelte arrangement.

Deltagelse i lokale arrangementer og tilfredshed med de lokale arrangementer betragtes som et væsentligt element i at fastholde og styrke den lokale sammenhængskraft og det lokale engagement.

Du kan læse materialet herunder.

.

Materiale er opsat, så det er nemt at slå op i ifm. udarbejdelse af årsprogram, planlægning af byfest, planlægning af praktiske arrangementer og det løbende arbejde med at tiltrække flere børnefamilier til de lokale arrangementer. For at gøre materialet let anvendeligt er det forsøgt at holde afsnittene så korte og konkrete som muligt. Til gengæld er hele det samlede output af både workshop og de to spørgeskemaer vedlagt som bilag, således at bestyrelsen nemt kan dykke længere ned i materialet, hvis der skulle opstå behov for dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *