Generalforsamling i Vroue Beboerforening med besøg af Vestfjends Erhvervsforening

Selvom ingen havde taget af kassen eller andre skandaler, så lykkedes det at trække 20 mennesker med til årets generalforsamling i Vroue Beboerforening onsdag den 22. oktober 2014.

Afgående formand, Morten Sørensen, takkede for tiden i bestyrelsen og nævnte, at en bestyrelsesplads er en rigtig god måde at lære byens beboere at kende på. Vroue er en god landsby, hvor beboerne meget gerne hjælper med alt, og der er forholdsvis god opbakning til arrangementerne. Dog kunne vi godt bruge lidt flere deltagere til bl.a. byfesten. Udover årets arrangementer fortalte Morten også om hjemmesiden vroue.dk og kom til sidst med en opfordring til, at den nye bestyrelse også tænker byforskønnelse ind i arbejdet – evt. ved at nedsætte et nyt byforskønnelses udvalg med medlemmer udenfor bestyrelsen.

Til slut takkede han den afgående bestyrelse for godt samarbejde.

Kasserer Tove Andreasen fremlagde et fint regnskab med et underskud på 116,41 kr. Med forenings beholdning på 13.813,01 kr. in mente blev kontingentet uændret sat til 100 kr. pr. hustand, 50 kr. for enlige.

Tove Andreasen og Morten Sørensen trådte efter henholdsvis 4 og 6 år i bestyrelsen ud af bestyrelsen. Nyvalgte til bestyrelsen blev Benny Mortensen og Daniel Holm Hedegaard.

Torben Adsersen fra ADTV i Kjeldbjerg og formand for Vestfjends Erhvervsforening fortæller om den nystiftede forenings formål og virke.

Torben Adsersen fra ADTV i Kjeldbjerg og formand for Vestfjends Erhvervsforening fortæller om den nystiftede forenings formål og virke.

Efter generalforsamlingen fik vi besøg af Torben Adsersen (ADTV) fra Vestfjends Erhvervsforening. Han fortalte om den nystiftede forenings formål og virke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *