Sankt Hans 2015

En af de mest velbesøgte og rigtig hyggelige traditioner i Vroue er nok Sankt Hans aften. I år lagde Kirsten og Benny have til arrangementet, og solen kiggede endda frem – i en af de mest våde og kolde juni måneder, der længe har været.

Sankt-Hans

Der blev grillet, spist og  hygget, inden bålet med den fine heks, blev tændt. I år blev båltalen holdt af Morten Sørensen, der bl.a. talte om alt det, vi faktisk er rigtig gode til i et lille lokal samfund som Vroue – på trods af fordomme om “os herude på landet”. Det sociale er meget vigtigt og velfungerende, vi taler sammen og hjælper hinanden. Vi har også en rigtig god skole, der igen i år ligger over landsgennemsnittet i afgangseksamen. Der er ligeledes mange små foreninger og lokale folk, der gør en stor indsats, og får lavet aktiviteter, der glæder både små og store. Alt sammen noget, vi kan være stolte af.

Sankt-Hans

Efter Midsommervisen, båltalen og heksen, der fløj til Bloksbjerg, sluttede børnene aftenen af med snobrød.

Sankt-Hans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *