Sponsor-cykelløb udskudt

Af Benny Mortensen

Vi havde fra Beboerforeningen side annonceret, at vi ville arrangere et sponsorcykelløb den 27/5, dels for at markere åbningen af cykelstien, som skal forbinde Vroue og Vridsted, og dels for at prøve at samle penge ind til den omfattende renovering af legepladsen, som den efterhånden trænger til.

Men, men, men, cykelstien er jo som bekendt ikke blevet færdig, og selvom det nu ser ud til at arbejdet, efter en lidt lang vinterpause, vil blive genoptaget i næste uge, så kan/vil entreprenøren ikke love os, at cykelstien er færdig inden d. 27/5.

Derfor bliver vi desværre nødt til at aflyse sponsorcykelløbet. Det er vi meget kede af, da vi allerede var langt henne i tilrettelæggelsen af arrangementet og vi er også sikre på, at mange af byens borgere havde glædet sig til at få en hyggelige aften. Vi overvejer lige nu om arrangementet skal afholdes senere på året eller helt udsættes til næste år.
Information om dette følger senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *