Byfest 2016

Byfesten 2016 lørdag den 6. august blev vanen tro afholdt i Marianne og Niels’ gildesal. Til formiddagskaffe havde Britt Brøchner bagt boller af sit eget mel, og der var også spegepølse fra Søndergaard-Vroue Gårdbutik samt honning fra Mogens´ bier.

Britts' hjemmebagte boller af hendes eget mel fra Søndergaard-Vroue Gårdbutik.

Britts’ hjemmebagte boller af hendes eget mel fra Søndergaard-Vroue Gårdbutik.

Efter morgenmaden blev den traditionsrige Morten Skildpadde konkurrence afholdt med Hanne Præst som hård, men retfærdig, dommer. Tredje pladsen gik til Mogens Møller, mens både først og anden pladsen tilfaldt Svend Silkjær Mortensen.

Morten Skildpadde konkurrence: Deltagerne køber små flag til en femmer stykket, som man så sætter inden for robot-plæneklipperens (med navnet Morten Skildpadde) område. Ejeren af det flag, der sidst bliver klippet, har vundet.

Morten Skildpadde konkurrence: Deltagerne køber små flag til en femmer stykket, som man så sætter inden for robot-plæneklipperens (med navnet Morten Skildpadde) område. Ejeren af det flag, der sidst bliver klippet, har vundet.

Folk blev lidt efter morgenmaden, men formiddagen nåede ikke helt samme højder som tidligere, da Vroue desværre måtte tage afsked med Arne Jensen, som blev begravet samme formiddag.

Om aftenen fortsatte byfesten med mad udefra og kolde Hancock fadøl. Den bebudede Vroue Revy blev desværre ikke til noget, men i stedet optrådte Mogens Møller Nielsen som stand up komiker med en lang række vittigheder – der ikke alle sammen tåler gentagelse på Vroues officielle nyhedsmedie.

Mogens Møller Nielsen giver den som stand up komiker.

Mogens Møller Nielsen giver den som stand up komiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *